2017

Naam vereniging/uitvoerende

Historisch Heerhugowaard

 

Naam voorstelling/concert

Ledenmiddag, ook voor niet-leden

Kleine Zaal

Datum/data en tijden voorstelling

Zaterdag 21 oktober 2017

13.30 uur: Inloop

14.00 uur: Aanvang lezing

16.15 uur: Afsluiting                   

Toegangsprijs

Gratis entree

 

Kaartverkoop via Cool of via huurder

n.v.t.

 

 

Journalist/schrijver Wim Wegman verzorgt deze middag met een lezing over de spoorlijn Den Helder-Alkmaar, waarbij vervolgens grote nadruk wordt gelegd op de geschiedenis van de spoorweg in en rond  Heerhugowaard.

2016

Beste Donateurs,

De diapresentatie van Jan de Vries was afgelopen zaterdagmiddag (22-10-2016) een doorslaand succes. Bij veel van de plaatjes klonk er een geroezemoes van herkenning, prachtig om te horen hoe veel kennis er in de zaal verzameld was!

Ondanks dat er in de pers maar weinig aandacht aan is besteedt waren er toch maar liefst 152 toehoorders. Er waren zoals de voorzitter al aangaf bijna geen plaatsen meer over! Gelijk aan de voorgaande jaren is ook deze middag weer het Historisch magazine Heerhugowaard "de Overhaal" vol trots gepresenteerd. Het lukt de redactie en schrijver Rob Estoppey toch maar weer om ook dit jaar het onvolprezen blad in deze vorm te presenteren! Hulde.

Voorzitter Gemma Groot heeft nog een aantal leuke foto's van de zaal gemaakt die ik hier graag aan u laat zien.

Wij danken als bestuur alle aanwezige donateurs en belangstellenden voor hun aanwezigheid,

met een groet,

Het bestuur van de Stichting Historisch Heerhugowaard

 

Over en weer leuke contacten.....

Wat krijgen we nog meer te zien...?

Met een kopje koffie in de pauze.....

Er is duidelijk plezier en interesse in wat Jan allemaal laat zien....

Historisch Heerhugowaard met de lezing: "We stappen op de fiets en maken een rondje in Heerhugowaard"

Zaterdag 22 oktober 2016 houdt de Stichting Historisch Heerhugowaard de jaarlijkse informatieve donateursmiddag in Theater Cool, Middenwaard 61. Deze middag is gratis voor alle donateurs en andere belangstellenden. Iedereen is dus van harte welkom.

Jan de Vries verzorgt deze middag met een denkbeeldige fietstocht langs veel bekende punten in Heerhugowaard. Hij put daarbij uit een voorraad foto’s van toen.

De zaal gaat open om 13.30 en het programma begint om 14.00 uur. De eindtijd zal rond 16.30 uur zijn. Tijdens de pauze kunt u gezellig herinneringen uitwisselen onder het genot van een gratis kop koffie, met een muzikale ondersteuning.

Ook is er in de pauze en na afloop, net als in voorgaande jaren, gelegenheid om informatie over de Stichting Historisch Heerhugowaard en de eerder uitgebrachte jaarboeken te verkrijgen. Niet-leden kunnen zich aanmelden om lid/donateur van onze stichting te worden.

Voor meer informatie, zie de website: www.historischheerhugowaard.com.

We hopen natuurlijk op veel belangstelling.

het Bestuur