Klik & Tik – Het Internet op

Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker voor je. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen, het gaat steeds vaker via het internet. Klik & Tik - Het internet op, helpt je de weg te vinden op het internet. Deze  cursus van meerdere bijeenkomsten wordt gegeven in verschillende vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard. Een bijeenkomst duurt een uur. Filmpjes laten zien hoe het werkt en daarna kun je zelf gaan oefenen.

Klik & tik – Het Internet op

Je gaat tijdens deze cursus het internet op, websites bekijken, zoeken met een zoekmachine, digitale formulieren invullen en iets aanvragen, e-mailen en downloaden. Met een kleine groep deelnemers maak je gebruik van computers van de bibliotheek. In een rustig tempo word je geholpen om de computer te leren kennen. Je krijgt filmpjes te zien waarmee je steeds een stapje verder komt. De cursus is voor beginners, die al wel een beetje met de computer kunnen omgaan. Er is ook een werkboek beschikbaar maar de aanschaf daarvan is niet verplicht.

Wanneer en waar?

De cursus start op dinsdag 10 maart in de bibliotheek in Castricum (Geesterduinweg 1). De andere cursusdagen zijn dinsdag 17, 24, 31 maart en 7 april.

Op donderdag 2 april gaat de cursus van start in de bibliotheek in Heerhugowaard (Parelhof 1A). De andere cursusdagen zijn donderdag 9, 16 en 23 april.
De cursus start op maandag 4 mei in Egmond bij PostaanZee (Voorstraat 82a). De andere cursusdagen zijn maandag 11, 18 en 24 mei.

Aanmelden

Geïnteresseerd en wil je zeker zijn van een plek? Dan graag aanmelden want het aantal deelnemers is beperkt. Dat kan bij de klantenservice in de bibliotheek of via onze website www.bibliotheekkennemerwaard.nl/agenda